Min vision er, at fokusere på den innovative langsigtede strategi

Om LBOLBO er et mindre digitalt bureau beliggende i Holbæk. Jeg har haft med salg og marketing at gøre i de sidste 15 år, hvor jeg bl.a. har siddet med det ledelsesmæssige ansvar for forskellige marketing aktiviteter og eksekveringen af disse, i både mindre og større virksomheder, så erfaringen er helt i top.

Jeg hjælper H2H(Human2Human), altså alle interessenter: Privatpersoner, B2C og B2B med den digitale strategi og eksekveringen gennem marketingkanaler som Google Ads, E-mail Marketing, Facebook, Instagram og LinkedIn

Min vision er, at fokusere på den innovative langsigtede strategi, hvor det handler om at skabe langvarig værdi for mine kunder, som også skaber konverteringer langt ud i fremtiden.

Missionen er at vækste din virksomhed, give dig mere tid med dem du holder af og gøre dine drømme til virkelighed. ROI – return on investment er mit udgangspunkt og gennemsigtigheden er fuldstændig.

Jeg fortæller dig altid hvilke tiltag der gøres, og ikke mindst hvorfor. Sammen med den enkelte kunde aftales der, hvilket rapporterings behov der er brug for, og vi finder frem til hvor lang en eksekverings periode, der er skal være. Nogle har brug for et kontinuerligt løbende samarbejde og andre har brug for et tidsfastsat projektforløb. 

Jeg er stolt af, at kunne tilbyde min ekspertise indenfor SoMe, Content Marketing, Konverteringsoptimering, E-mail Marketing, Annoncering og Søgemaskineoptimering(SEO).