Annoncering på de sociale medier og Google - start NU!

Annoncering


Med annoncering får jeg fokus på dig og dit brand, ved at gøre forbrugeren opmærksom på jeres eksistens. Jeg laver med andre ord, annoncetrafik som genererer konverteringer.

Hvad koster annoncering så?

Man kan sige, at jo højere konkurrence der er, jo dyrere bliver jeres annoncering. Der er ikke noget entydigt svar på, hvad annoncering på de forskellige digitale kanaler koster, man er nødt til at starte ud med et budget og så arbejde ud derfra. Det er vigtigt at få sat budgettet op inde i selve de digitale kanalerne, så ikke annonceringen løber løbsk rent økonomisk - det kan let sættes op i forbindelse med udarbejdelsen af jeres annoncer.


På de sociale medier


Jeg laver kampagner Facebook, hvor langt de fleste forbrugere og dermed garanteret også din målgruppe, alligevel befinder sig i deres dagligdag - så hvorfor ikke udnytte muligheden og annoncere, hvor målgruppen er? 

LinkedIn er der rig mulighed for at annoncere, såfremt du henvender dig til andre virksomheder, altså B2B. Det er ikke et medie, som decideret henvender sig til private. 

Instagram har du uanede muligheder for at annoncerer til både private og virksomheder via billeder af dit produkt/dine produkter. Instagram er et medie, som især de helt unge virkelig har taget til sig. Her er et mekka af billeder, som florerer rundt i hele verden. 

Et andet fænomen er influencers, som er det helt hippe. Influencers er mennesker på de sociale medier, med en lang række følgere, som så bevidst kan påvirke deres følgere ved at poste reklamer fra firmaer, hvor influencerne så får betaling fra de pågældende firmaer, for at poste diverse indlæg med fx firmaernes produkter, navn eller tags. Det er meget brugt for tiden, og en god mulighed for reklame, som har en bred rækkevidde.

Udarbejdelse af kampagne fra kr. 3500,-

Google Ads

Med annoncer ude i Google, er muligheden for at netop jeres produkter bliver fundet, højere end hvis I blot satser på annoncer via de sociale medier såsom Facebook, LinkedIn og Instagram

Google Ads er, hvor du som annoncør betaler Google, når potentielle kunder søger på de søgeord, som du har budt på, og enten går ind på dit site eller ringer til dig. Med andre ord, så byder du på søgeord sammen med konkurrenterne og målretter dine annoncer til din målgruppe.

Udarbejdelse af Google Ads fra kr. 3700,-

Kombineret annoncering

I stedet for kun at satse på ét medie, er det en god løsning at annoncerer både på de sociale medier og på Google

Det er lidt forskellige grupperinger man rammer på de respektive medier, og derfor er det min overbevisning, at man ikke skal lade sig begrænse og kun holde sig til det ene medie, når nu man faktisk godt kan kombinere dem med succes. 


Retargeting

Det er også det samme som remarketing, hvor I 'gen-reklamerer' for de forbrugere, som har været inde og kigge på jeres website eller på jeres APP, men som endnu ikke har købt noget. I følger dem på nettet via tracking, og når de bevæger sig rundt på forskellige sites(hvor I annoncerer), så rykker jeres annoncer med, så jeres potentielle kunder bliver eksponeret for jeres annoncer/produkter flere gange. Man kan også sige, at I genoptager kontakten med de potentielle kunder. 

For at tage et eksempel, kan vi bruge Facebook retargeting. På Facebook kan man oprette det der hedder dynamiske annoncer, som kan bruges til retargeting, men med fordel også kan bruge til generel annoncering på Facebook. Dynamiske annoncer går hen og finder de rette personer til de rette produkter ud fra de parametre, du har opsat. For at du kan måle effekten af dine annoncer via Facebook, er du nødt til at tilføje Facebook Pixel på dit website.